• Καταρχάς η μοναδικότητα του χώρου που μπορεί να σας καλύψει και να μείνετε ήσυχοι γα την φύλαξη των αυτοκινήτων σας το άνετο παρκάρισμα σας το φυλασσόμενο χώρο μας το άψογο σέρβις μας και ο ζεστός μας χώρος όλα αυτά συντελούν στην μοναδική σας εκδήλωση.
  • Να είναι ένας λειτουργικός χώρος. Να χωράει άνετα τους καλεσμένους σας , οι οποίοι θα είναι όλοι μαζί κοντά σας για να σας δουν και όχι ο ένας πάνω στον άλλον, αποκομμένοι από τις όμορφες στιγμές σας, εύκολα προσβάσιμος ο χώρος της δεξίωσης.
  • Κι αφού φτάσουν οι καλεσμένοι σας και χαλαρώσουν να απολάυσουν ένα ωραίο και χορταστικό μενού,πλούσιες μερίδες και αναψυκτικά, κρασιά που δεν θα περιμένουν ώρες για να τους σερβιριστούν
  • Θεωρούμε αυτονόητο ότι το ζεστό στο σερβίρισμα μας παραμένει ζεστό και το κρύο σερβίρεται κρύο και δόγμα μας είναι να μην ψάχνει ποτέ ο καλεσμένος τον εκπρόσωπο της επιχείρησης μας(σερβιτόρο μπουφετζή)
  • Σεβόμενοι τους πελάτες μας προνοούμε ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να υποστηριχτεί η εκδήλωση μας με ηλεκτρογεννήτρια που διαθέτουμε ως επιχείρηση έτσι ώστε να μην έχουμε ευτράπελα στην εκδήλωση μας
  • Με μεγίστη διάρκεια σερβιρίσματος 45 λεπτά για όλα μας τα πιάτα(σε ένα πήρες μενού)

Σας ενδιαφέρει?

Αν θεωρείτε ότι αγγίζουμε τις προσδοκίες σας, κλείστε ραντεβού μαζί μας την ακριβή ώρα που θα γίνει κι η δεξίωσή σας η και κάποια άλλη στιγμή αν θέλετε για μια ξενάγηση στο κτήμα, φανταστείτε την κι ελάτε να διοργανώσουμε από κοινού την πιο ξεχωριστή βραδιά της ζωής σας!

Κράτηση ημερομηνίας

Για να γίνει η κράτηση του χώρου θα πρέπει να καταβάλλετε κάποια προκαταβολή και να υπογράψουμε από κοινού ένα συμφωνητικό, το οποίο σας διασφαλίζει όσα έχουμε συμφωνήσει στο έπακρο.