Το Κτήμα

Το κτήμα Rifugio βρίσκεται σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιόδεντρα, πευκόδεντρα, πλατάνους κέδρους και αροκαριές συνολικής έκτασης 25 στρεμμάτων.

Ο κύριος χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε 5 στρέμματα και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το εξωκλήσι του προφήτη Ηλία.

Στους πρόποδες του λόφου του προφήτη Ηλία στο στρέφι. Μόλις 10 χλμ. από τον Πύργο και 8 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία. Η πρόσβαση στο κτήμα είναι αρκετά εύκολη καθότι βρίσκεται το κτήμα μας στα 50 μέτρα από την εθνική οδό πύργου αρχαίας Ολυμπίας. Το κτήμα είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα.

Πρώτο επίπεδο το ιδιόκτητο φυλασσόμενο παρκινγκ με παρκαδόρους και με κάμερες χωρητικότητας αυτοκινήτων 400 θέσεων.

Δεύτερο επίπεδο ο χώρος του κτήματος δίχως χωρίσματα, όπου στη μέση σχεδόν του χώρου είναι η πέτρινη πίστα 120 m2.Έχετε άμεση ορατότητα με τους καλεσμένους σας, με δυνατότητα φιλοξενίας 1000 ατόμων για καθιστό δείπνο και 2000 ατόμων για finger food. Φωτιζόμενοι πέτρινοι τοίχοι και δέντρα και play area ειδικό χώρο για τα παιχνίδια των μικρών μας φίλων στον ξεχωριστό από τον χώρο της εστίασης της εκδήλωσης μας έκτασης 1 στρέμματος σε ειδικά διαμορφωμένο για τις δραστηριότητες τους.

Και τρίτο επίπεδο η κλιματιζόμενη αίθουσα μας στην όποια μπορούμε να σιτίσουμε 600 άτομα σε καθιστό δείπνο και σε finger food 1000 άτομα.